TEEKAUPPA | TEEHUONE

Tee-elämäsi paras valinta

Meistä

TeeMaan teehuone on paikka, jossa voit tutkia ja kokea teetä teemestareidemme opastuksella. TeeMaassa voit olla varma, että olet huippulaatuisen, asiantuntijoiden valitseman teen äärellä. Tervetuloa!

Gongfu-teetä pöytään

Suhtaudumme teen hauduttamiseen intohimoisesti, ja haluamme tartuttaa saman intohimon vieraisiimme valmistamalla jokainen teelaatu tälle sopivalla tavalla. Useimpien teiden kohdalla tämä tarkoittaa kiinalaisperäistä gongfu-haudutustyyliä, jossa pienessä määrässä vettä haudutetaan suuri määrä lehtiä, mikä antaa useita vivahteikkaita ja toisistaan mielenkiintoisesti eroavia haudutuksia. Japanilaiset teet valmistamme myös niille ominaisilla tavoilla: gyokuro valmistuu susuricha-tyyliin pienessä määrässä lämpöistä vettä, ja matchaan vispaamme kauniin, tiiviin vaahdon.

Uskomme, että TeeMaalla on tällä hetkellä Helsingin paras hinta-laatusuhde paikan päällä juodessa. Lisähaudutukset (joita saa yleensä runsaasti) kuuluvat hintaan, ja koko valikoima on teehuoneellamme juotavissa.

Ei lisäaineita!

Meidän mielestämme teet ovat parhaimmillaan ilman keinotekoisia aromeja. Paria loogista poikkeusta lukuunottamatta (Earl Grey & maidolla hajustettu oolong) mitään teetämme tai yrttisekoitustamme ei ole hajustettu erillisellä aromiaineella, vaan kaikki tuoksu ja maku tulee silminnähtävistä luonnollisista raaka-aineista tai perinteisestä hajustuksesta (savu- ja jasmiiniteet). Sekoitamme monet maustetut teemme itse, ja käytämme aina pohjana hyvälaatuista teetä. Myös maustetut teemme ovat siis premium-tavaraa. :)

Teen Ystävien kunniakirja

Vuonna 2016 TeeMaa sai Teen Ystävät ry:n kunniakirjan. Ote yhdistyksen jäsenlehdestä:TeeMaa vastaanottamassa Teen Ystävien kunniakirjaa
Perusteluja kunniakirjan myöntämiselle olivat: "Teelista on monipuolinen ja vaativa, teet haudutetaan taidolla ja elämyksellisesti. Paikan sisustus on kodikas, viehättävä ja teenautintoja lisäävä. TeeMaa järjestää myös teekursseja ja edistää kaikin tavoin kiinalaisen teen tuntemusta. Hyvää mieltä lisää hymyilevä, avulias palvelu."

Kiitämme Teen Ystäviä tästä suuresta kunniasta, ja pyrimme vastakin olemaan kunniakirjan ansaitseva teehuone!